Det er helt klart en fordel med lesebrett, om det blir reise en annen gang må jeg nok gå til innkjøp av det. Men da tenker jeg på alle bokhandlerne jeg kommer til å gå glipp av, spesielt de små og sjarmerende bruktbutikkene. Ser uansett fordelen med å reise lett, spesielt om man reiser litt rundt, lesebrettet kunne spart meg for en del vekt der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Men du reiser vel ikke hele tiden? Den tiden du ikke reiser går du i bokhandlere og forsøker å la vær å kjøpe bøker (noe som er helt umulig). Og i de store byene i verden er det fantastiske bokhandlere. Må alltid innom en to, tre, fire....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Neida, men den turen jeg snakket om var en backpacker-tur og da var det endel reising. Og som du sier så er det ikke noe alternativ å ikke kjøpe bøker når man først er i bokhandelen :-)
Hadde nok funnet en løsning på det, kindle er jo heller ikke noe strandvennlig så det ville nok blitt en blanding.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du vil ofte finne masse bøker på typisk back packer steder. Folk setter igjen bøker og bytter. Noen steder koster de bitte-litt. De fleste er på engelsk. Jeg var så heldig å finne Åndenes hus på en hostel i Shanghai. Hadde lest den før, men i mangel av noe annet leste jeg den tre ganger til. (ikke så god på å lese engelsk). Godt det var en god bok jeg fant!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var sjelden mangel på bøker, leser heldigvis engelsk så det gikk bra. Er ikke uvanlig å finne bøker på nordisk heller, svensk var det endel av. Liker også følelsen av å bidra litt til disse små bruktbokhandlerne, kan tenke meg at de trenger det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke strandvennlig? - og jeg som har brukt Kindle på sandstrender i flere år - uten at jeg har merket noen ting!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åja, kanskje jeg tar helt feil da. Tenker at elektronikk, sand og vann ikke går sammen jeg. I tillegg så tenker jeg på tyverifaren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Man svømmer ikke sammen med papirbøker eller lesebrett, og tyverier kan en utsettes for uansett hvor man befinner seg. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Åh, pleier du ikke å svømme med en arm og holde boka med den andre..?

Nei, du har nok rett, det er jeg som er litt for forsiktig. Ser bare for meg at det blir mye kliss, dryppende vann, klissete solkrem og sand i alle hulrom.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KTonje SivertsenmgesiljehusmorLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaKirsten LundAlice NordliEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaase