Jeg synes Ringenes Herre filmene var bedre enn bøkene. Jeg leste ferdig Fellowship of the Ring rett før jeg så filmen, og måtte kjempe meg gjennom. Jeg hadde nesten bestemt meg for ikke å lese Two Towers og Return of the King inntil jeg så film 1, da ble jeg nødt til å lese bøkene for å få vite hva som kom til å skje.

Jeg synes Tolkien er litt... langdryg er kanskje riktig ord? Filmene er mer kompakte og dessuten spektakulære.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Husker jeg fikk Ringenes herre da jeg var rundt 12 år og likte det ikke i det hele tatt, men leste igjen som voksen og likte den veldig. Filmen var fantastisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg, for ca 20 år siden brukte jeg 2 måneden på første boka på norsk, kom meg gjennom de andre også men kan ikke tenke meg å lese dem igjen, men ser gjerne filmene flere ganger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne Sjønnesen