Hei Hilde, jeg er interessert i fantasy-bøker fra hylla di. Er ikke så glad i SF, helst fantasy. Har du liggende en oversikt over hvilke bøker du har for salg, jeg ser du har linket til til salgs / byttehylla - men der finner jeg ingen priser..

Vennlig hilsen Rita Backe :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg tar 25- 40 kr pr bok, 75 for Ringenes herre innb, hvis du ser nedover på lista står det priser utfor de som jeg la til der. Så og si alle fantasy bøkene jeg har til salgs nå seller jeg for en venn som har bare hatt dem lagret i en bod som måtte tømmes. Det startet med 10 kasser, er nå nede i 2 1/2. Hvis du kjøper mange kan jeg sende intill 10 kg for 140 kr. De fleste er pent brukte, han kjøpte en del av dem i bruktbutikken jeg jobbet i før og de 3-i-1 storpocketene er en del slitt, derfor kr 40 pr stk.

Hilde

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHege