mitt scoop for endel år siden var nesten komplett rocambole til 3 kr stk.vet ikke om jeg har de ennå

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

I minst 10 år hadde vi 20 bøker innb i butikken stående på øverste hylle som det aldri var noen som var interresert i. Tror de ble solgt til en restaurant som ville ha bøker som så pene ut i hylla, husker han kjøpte mye innb som hadde stått i flere år, bl a Hvem Hva Hvor bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har mine liggende på loftet. De også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg bor i boligbyggerlag så ikke noe loft, men jeg har en stor og en liten bod i kjelleren. Har en banankasse i den store boden full av serien Alle Tiders Forfattere som jeg samlet på mens jeg var i butikken. Skal legge dem til samlingen min snart og komme igang med å lese dem, har kun lest en av dem om den røde pimpernell som jeg la til i norsk utg nylig. Nesten alle fant jeg i butikken, men når jeg ryddet hjemme i barndomshjemmet mitt når faren min døde før jeg skulle flytte hit jeg bor nå fant jeg West side story i kjøkkenskapet. Skal ned i boden idag for å grave frem en 2-3 kasser med LP-plater i håp om å få solgt noen i morgen, og tror jeg tar opp kassa med ATF for å legge dem inn samtidig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHege