Et lite sidespor, men det som gjorde meg virkelig sliten, var den norske krimforfatteren som insisterte på å skrive BÅDE fornavn og etternavn på alle personene. Hele tiden. Jeg har glemt om det var Anne Holt eller Unni Lindell, har sluttet å lese disse bøkene, men det var så utrolig kunstig!

"Hans Dahl satte fra seg kaffekoppen og så ut over medarbeiderne sine. Anne Johansen tygget på en penn og rynket pannen. Viktor Berg hadde lukket øynene, det var ikke godt å si om han sov eller konsentrerte seg. "Skal vi ikke avhøre moren?" spurte Renate Heidahl ivrig, og Hans Dahl sendte henne et skarpt blikk." Stønn.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Lurer på om det kan vere Anne Holt. Har lest berre ei av bøkene hennar, Død Joker, der eg meiner å hugse at ho i stor grad nytta både for- og etternamn. Eg reagerte altså nok på det til å hugse det i etterkant, men ikkje så mykje at det irriterte meg under lesinga.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har heller aldri irritert meg over det, bare undret meg ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LailaLilleviKarina HillestadTanteMamieKirsten LundTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyBerit B LieEli Hagelund