Jeg må bare si at jeg synes denne boken var helt fantastisk. Klarte ikke å slutte. Fasinerende historie.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Er det en sånn bok som er litt vanskelig å komme i gang med? Tror jeg har begynt på den tre ganger uten å komme lenger enn noen få sider, vet ikke hva det er som gjør den så uutholdelig kjedelig. Klarte ikke engang å se litt mer enn et par minutter av den nyeste filmatiseringen... Og jeg elsker klassikere fra den perioden!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet ikke, jeg likte den fra første side og syntes den var handlingsmettet. Jeg ser imidlertid at ikke alle er enige med meg, så jeg tror kanskje det er litt sånn at enten liker du den, eller så gjør du ikke. Jeg skal jo ikke nekte for at den er dyster, men jeg ble veldig fasinert av den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett