Jeg skulle akkurat til å skrive det samme. Prisene var litt for høye på de jeg ønsker meg til at jeg lar meg friste i denne omgang:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Samme for meg. 50 % er kjempebra, men jeg skal prøve å vente litt lenger. Det er ingen bøker jeg bare MÅ ha akkurat nå, og bokhylla mi trenger hvertfall ikke noe påfyll på en stund :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke mine bokhyller heller. Jeg fikk nesten litt følelse av at de hadde satt opp prisene, før de trakk fra 50 %, kanskje innbilning :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er nok mulig de har tatt utganspunkt i den originale prisen hvertfall, får ikke håpe de har satt opp prisene men det er jo mulig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke godt å si, men mener jeg har sett flere av de til lavere utgangspriser. Deilig å kunne la sånne salg være av og til, tenker jeg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Prisene er ikke satt opp! Dette er en kampanje i forbindelse med at Ark har lansert nye ark.no, med bl a den nye funksjonen "klikk og hent", og Ark selger da alle bøker til halv pris av ny pris. Noen av bøkene har nok vært med på kampanjer tidligere, mens andre ikke har det. Har forresten en mengde bøker både på ark.no og i butikkene som er langt billigere enn halv pris, så dtburde være noe for en hver smak og lommebok:-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethTralteMargrethe  HaugenKjell F TislevollHarald KElisabeth SveeOleBård StøreDagfinn JakobsenTove Obrestad WøienDemeterLinda Therese BjerkanFrode Øglænd  MalminMarianne  SkageCathrine PedersenTor-Arne JensenGro Anita MyrvangTrude JensenDaffy EnglundSigrid NygaardToneHilde Merete GjessingFrisk NordvestDressmyshelfTine SundalGrete AastorpSynnøve H HoelKaramasov11John LarsenMorten BolstadIngeborg GEster SBerit RBjørg RistvedtBenedikteAkima MontgomeryVioleta JakobsenStig Tingar hSol