Jeg kjenner meg sånn igjen, Jostein. Jeg har brukt tusenvis av kroner på bøker siden jeg ble medlem her inne. Den norske Bokklubben føler jeg er enklere i dag enn før, da du kan få e-mail og avbestille derfra, Jeg har vært medlem de tre siste årene, og avbestiller med en gang jeg mottar mailen. Tenker ikke på det. Uansett om boka kan være interessant, så er ikke prisen det, så rett inn og avbestill. Da kan jeg benytte meg av tilbud og salg med relativt god samvittighet. Og hvis det er noen trøst, så er hyllene mine av uleste bøker på rundt 470 bøker :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 9 svar.

470 var ein god slump, ja. Egentlig har eg ingenting å klage over, berre 21 uleste i hylla når dei siste nyanskaffelsane kjem på plass. Men eg ynskjer å kome ned på 3-5, det føler eg er passeleg for å ha litt å velge imellom når ein skal velge ny bok. Dersom eg ikkje kjøper fleire bøker no (kjenner at dette blir veldig hypotetisk) så bør eg kome dit før jul.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og der velta nok eit forsett, det skulle ikkje store tua til. Tua var kassert-kassa på biblioteket, og lasset eg drog med meg heim for kr. 5,- pr bok var:
Marekors, Frelseren, Snømannen og Hodejegerne, alle av Jo Nesbø,
Kråkejenta av Eriksson og Sundquist,
og på impuls ei bok om Taterdronningen Marie Lovinie av Arvid Møller.

Dermed er ulest-lista oppe i 25.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Samme tenker jeg! Avbestiller så fort mailen men hovedbok kommer, og får tilgang til tilbudene dem har, medlemspriser, gratisbøker osv :) Meldte meg likevel ut fra en av klubbene her for å på et senere tidspunkt å kunne melde meg inn igjen da det ikke står like mange uleste bøker i bokhyllene.. ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg skulle melde meg ut av bokklubbene for noen uker siden, etter for mange glemte avbestillinger. Da fikk jeg et nytt tilbud: Gavekort på 500 kroner i hver eneste klubb. Ok, tenkte jeg, hvis det er så viktig for dere . . .

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det går an å utnytte bokklubbene også :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Umiddelbart virket det litt naivt, dette kan vel umulig lønne seg. Det er ikke mange bøker som har blitt kjøpt de siste årene, men jeg har vært med lenge. Det er rart: Kan det ha noe ned produksjonskostnadene å gjøre. Kanskje bøker er så billige at man like gjerne kan gi dem bort?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har ingen fasitsvar, men det er lett å tro at de selger godt nok uansett. Utnytter bokklubbene selv, da jeg kun kjøper billige bøker, og leter spesielt etter de.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tror kanskje "selger godt nok" er nøkkelen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

SiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana Wesserling