Er det noen som kan anbefale noen gode reisehåndbøker og/eller reiseskildringer fra Italia?
Planlegger en storslått Italia tur, og vil gjerne lese meg opp litt på forhånd :0)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 16 svar.

Du skulle ta fatt på Axel Munthes Historien om San Michele. Den vil lokke deg til Capri, hvor du vil klatre opp de 777 steg i La Scala Fenicia til Villa San Michele på Anacapri. Og der vil du gå gjennom villaen og hagen til du finner sfinxen som stirrer taus utover Napolibukten mens du fotograferer den fantastiske utsikten, for så å gå opp til kapellet for en liten konsert.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eia! Var jeg der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

fant en bok her på bib i Levanger som er til salgs for kr 5. Om Italia. Interessert? Kjapp deg hvis den blir solgt

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for tipset, men det blir litt langt å reise for en bok dessverre :0( Men ellers hadde det vært spennende! Tipset ditt med bøker fra Lonely Planet var også veldig bra. Er sånne type bøker jeg er ute etter :0)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg kunne ha kjøpt den og sendt den i posten, men nå er den solgt...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jaja,det gjør ikke noe..Men tusen takk for du spurte likevel, det var kjempe snilt :0)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Finnes mye på bib bla Lonely Planet osv. Ellers så finnes det bøker om Italia i ulike serier på bokhandlere osv. Spørs hva du er ute etter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dersom du skal til Roma er boka Drømmen om Roma av Jan E. Hansen og Thor Furulund å anbefale. Dette er ei veldig inspirerande bok om romersk livsstil, kultur, historie osv. nydeleg illustrert av Thor Furulund.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En veldig trivelig bok er "Extra Virgin" av Annie Hawes. Den handler om hvordan hun forelsket seg i Liguria (nordvest i Italia), kjøper seg en liten olivengård og forsøker å drive den. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kanskje ikkje det mest aktuelle tipset, men eg prøver likevel:

Eg las nyleg "Botticelli's hemmelighet", eg ser dette er ei bok som du også har på leselista, markert "skal lese". Hovudpersonen i boka legg ut på reise til diverse bystatar under renessansen, og fleire ganger under lesinga gjorde skildringane av diverse byar og/eller byggverk at eg fekk lyst til å vitje desse stadane.

Eg vil tru at det finnest titals andre romanar som i enno høgare grad kan inspirere til å velge ut reisemål.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Klikk deg inn på Finn bøker øverst, tredje fra venstre. Så klikker du emneord. Der får du frem alfabetet. Klikk på i for Italia. Under bokstaven i finner du bokhyller og emner om og fra Italia. Mener og tror du vil finne en del alternativer der.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å tusen takk..det var et bra tips! Skal prøve meg fram her..takk så mye :0)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk - der lærte jeg noe nytt :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lonely Planet's Italy gjorde susen for meg i hvert fall. Og skal du i det lende så vil jeg anbefale Verona and Lake Garda
http://www.alibris.co.uk/search/books/isbn/9788872045534

Supert å toppe det hele med operaforestilling under åpen stjernehimmel på Arena di Verona

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for svar! Skal skaffe meg boka, og tipset om operaforestillingen høres flott ut!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det finnes mange gode bøker, men en heter Italia. Som heter Italy, Insight Gudie. En kjempe flott bok som anbefaler en del og forteller mye om Italia. Ha en god lesing og reising da :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldTanteMamieJane Foss HaugenMarit HøvdeEgil StangelandLailaTor-Arne JensensveinAnniken RøilCarine OlsrødOleLena DammenRune U. FurberggretemorBerit RConnieBjørn SturødGrete AastorpAnneWangritaolineJohn LarsenKirsten LundToveAliceInsaneBente NogvaVannflaskeLinnTurid Kalvatn SchøyenBjørg L.Tone SundlandRaymonIngvild SSigrid NygaardBeathe SolbergPia Lise SelnesHarald AndersenSolveigFindus