Det var det jeg tenkte og, hvorfor stilles spørsmålene på Facebook og ikke her inne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Kanskje de stilles av ikke-medlemmer?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå vet jeg egentlig ikke hvordan det fungerer, men jeg har fått for meg at det er den som har opprettet siden som legger ut spørsmålene, ikke brukerne. Som sagt, det kan hende jeg har misforstått, og da er det godt mulig du har rett :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var ikke helt med tydeligvis. Eventuelle spørsmål skrives som overskrift til bildene som vises her inne (akkurat nå ser jeg "Finn oss på Facebook" i nedre høyre hjørne). Hvem som legger ut bildene vet ikke jeg, men er det AN?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har tolket det på samme måte som deg Vibeke!
Spørsmålene kommer jo som statuser fra bokelskere på facebook, så da må det jo i alle fall være den som har opprettet en bruker på facebook for bokelskere som stiller disse spørsmålene, og ikke de som liker siden?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandDemeterStig TMads Leonard HolvikRisRosOgKlagingTatiana WesserlingMarteGro-Anita RoenKirsten LundKarin  JensenTor-Arne JensenReidun SvensliPiippokattaLene AndresenIngunn SIvar SandTanteMamieKikkan HaugenGodemineFindusJulie StensethMorten MüllerSiljeDolly DuckNicolai Alexander StyveBjørg L.GroVannflaskeTine SundalEllen E. MartolVibekeLabbelineAnneWangmgeTine VictoriaIngunnJNinaStian AxdalBenedikte