Jeg var på Facebook den gang det kun var på engelsk, men syntes det ble bare tull og tøys der . Jeg er faktisk ikke interessert i å lese alle småting hva folk gjør eller skal gjøre. Men jeg hadde garantert vært en bokelsker også der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det kommer an på hvem du inviterer som venner. Hvilke grupper du er medlem av - åpne & lukkede grupper. Så ikke minst hvilke sider du har huket av som Liker for disse sidene vil vise oppdateringer hele tiden. Dersom man liker strikking/hekling så vil jeg anbefale gruppen (lukket) Strikkesida her får man hjelp når man står fast og tips som kan være interesse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg må med det samme innrømme at jeg aldri inviterte noen venner, men jeg var med i flere grupper, som jeg slett ikke husker nå. Jeg likte det bare ikke og kommer nok ikke til å være på " tryneboka" igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er nok litt sånn jeg tenker og, har aldri hatt noen interesse av å være på Facebook og tok et valg med en gang det kom.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikTatiana WesserlingMarteGro-Anita RoenKirsten LundKarin  JensenTor-Arne JensenReidun SvensliPiippokattaLene AndresenIngunn SHarald KIvar SandTanteMamieKikkan HaugenGodemineFindusJulie StensethMorten MüllerDemeterSiljeDolly DuckNicolai Alexander StyveBjørg L.GroVannflaskeTine SundalEllen E. MartolVibekeLabbelineAnneWangStig TmgeTine VictoriaIngunnJNinaStian AxdalBenedikteJohn LarsenDagfinn Jakobsen