Jeg er på facebook, og liker siden... når det er sagt, så er det sjelden jeg er innom der, hender de dukker opp på veggen min bare. Syns ikke det er så mye diskusjoner om bøker der inne, og de som er syns jeg er en smule uoversiktlig. Liker dette stedet bedre. Men joda, diskusjonene kunne kanskje vært overført hit.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hei Tonje og alle andre i tråden. Bokelskere har egen Facebook-side, og den administreres av Bokelskere selv. Det er poster fra denne siden som vises i ramma til høyre på nettsida her. Nettsiden og Facebook-siden er to svært ulike formater og har hver sine styrker og svakheter. Er helt enig i at diskusjoner fungerer absolutt best her på nettstedet, og det er alltid spennende å se hvilke bøker/tema/spørsmål som diskuteres. Her kan også diskusjonene pågå i lengre tidsrom, og det er lettere å følge diskusjonstråden. Helt siden lanseringen har det vært bokelskerne selv som har satt agenda, delt leseopplevelser og fått nye bokanbefalinger av hverandre.
Facebook er mer umiddelbart, og det vi poster der er mer retta mot å få reaksjoner/kommentarer/delinger "der og da". I tillegg vet vi at svært mange sjekker Facebook på mobilen, og innlegga er også laga med tanke på å fungere når en skroller seg nedover. Og ja, dere har rett. Av og til tar vi med spørsmål og diskusjonstema fra nettsiden over til Facebook-sida.
Hilsen Hilde

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tusen takk for forklaringen, eller kanskje oppklaringen blir mer riktig. Sånn jeg forstår det så er Facebook mer for oppmerksomhet eller publisitet, det er hvertfall sånn jeg tolker det. Fører det til at flere blir oppmerksomme på Bokelskere.no så kan jo det i seg selv føre til flere og bedre diskusjoner her inne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundJørgen NHarald KOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodamaBjørg L.WencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Karen PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristinaBjørg Marit TinholtGunillaEli Hagelund