Elgjakt i nordsvenske skoger. Et sjumanns sammensveiset jaktlag pluss en selvbedt gjestejeger. En ulykksalig hendelse dagen før jakta preger alle jegerne - de er alle medskyldige i ulykken og prøver på ulikt vis å takle sin egen og hverandres skyldfølelse.

Kerstin Ekman er en av mine yndlingsforfattere - blant annet fordi hun skildrer mennesket i naturen på en slik måte at man ser, hører og lukter omgivelsene. Her gjør hun det igjen. Helt tydelig at hun kjenner og elsker dette landskapet!

I tillegg får vi en spennende historie om skyld, samvittighet, makt, avmakt og lojalitet, og vi får en påminnelse om hvor vanskelig det er å bevare en hemmelighet når det er for mange som kjenner den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Amanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie