Jeg har nok lest denne boken 10 ganger. Jeg syntes det er så my godt å hente her at jeg kan ikke annet en å føle meg ydmyk.

Om du har muligheten. Så les den!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg forstår jo at dette er en religiøs bok, men så lenge man ikke har noen bokomtale så hadde det vært fint om de som legger inn "omtaletråder" også sier litt OM boka. Her har man jo ikke noe grunnlag for å vurdere om en skal lese boka eller ei. Så takk: kan noen si litt om hva slags bok dette er?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje ein bok eg bør skaffe meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kor finn ein den då? Eg fann den i alle fall ikkje på biblioteket, men reknar med at Bok og Media kan ha den:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viss du spør på biblioteket kan dei fjernlåna boka til deg frå eit av desse biblioteka: http://ask.bibsys.no/ask/action/show?pid=822035820&kid=biblio. Iallfall folkebibliotek skal gjera det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken er en samling av Brever, samtaler og beretninger om en barføtt Karmlittmunk som levde i Frankrike rundt 1600-Tallet. Får et bilde av en unikt from og ydmyk sjel som har lagt ned sitt alt i det ene å Kjenne Gud. Boken er vanskelig å få tak i på norsk men finnes på engelsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Ingeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonTurid KjendliePiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamge