Jeg er uenig i dette, av (minst) to grunner:

For det første)
Alle kan skrive (i grove trekk) som man lyster her inne og slik bør det være. Ønsker noen å skrive om handlingen er det fint, og ønsker man det ikke, er det òg ok. Har man behov for bare å melde at, ja dette var en fantastisk opplevelse, er vel det helt greit, og selvfølgelig vice versa. Kokes ned til: minst mulig føringer.

For det andre)
Hva som trigger lysten til å gi seg i kast med en bok er såpass individuelt, og et kort resymé er kanskje viktig for noen, men neppe for alle. Hvilken stemning, eller følelse en bok oser av, er trolig av betydning for noen, men knapt for alle, for ikke å nevne hva eller hvem som anbefaler hva etc etc.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GsiljehusmorTheaToveEllen E. MartolTone HTor-Arne JensenKirsten LundVegard BorgenTine VictoriaEgil StangelandEster SMorten GranheimFindusHeleneTanteMamielillianerRolf IngemundsenNikkaGrete AastorpTine Sundalanniken sandvikRune U. FurbergDanielTor Arne DahlFarfalleHelge-Mikal HartvedtKaramasov11Lars MæhlumsomniferumMarit HåverstadAvaReidun SvensliBjørg Marit TinholtLisa Chatur VestbyNora FjelliAnette SAnne Berit GrønbechConnieHeidi