Det er jo en litt fornøyelig observasjon: I bokbransjen er det fullstendig Nesbø-Bonanza, det raser ut "Politi" i postkasser og fra bokhandlere over hele landet. Førsteopplaget er på rekordhøye 270.000 (eller var det 260'?). Bokanmelderne overgår hverandre i rosende vendinger og høye terningkast. Her på bokelskere er det helt tyst om boka :-)

Med mindre du har vært først i køen på biblioteket, får du Politi billigst som e-bok: 262 kroner. Kanskje er dette en anledning til å lese din første e-bok?

Kjøp hos norli.no, last ned appen Norli e-bokleser og nyt! Trenger du hjelp er jeg selvsagt mer enn behjelpelig!

Hilsen Caroline (som er litt privat, og akkurat nå mest Norli-ansatt her på bokelskere)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Skal kjøpe den å ha den som ferielektyre:-) helt klart,gleder meg til å lese den,dette blir bra...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men hvis du kjøper boka hos Coop får du 3 kroner og 49 øre i kjøpeutbytte! ;) Siden det tydeligvis er helt greit å reklamere her...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Må være ren idealisme da - siden en "rabatt" på boka blir kr 3,49..... (for øvrig kan det godt være at selve Coop-konseptet har noe for seg - det tar jeg ikke stilling til her).

Nei, jeg var ikke klar over at det er lov å reklamere for en bestemt varehandel her inne dersom man selv er ansatt der. Men det ser visst ut til at det går....

NB: jeg er ikke ansatt for amazon, eller noen andre som selger bøker, he-he :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

3 kroner i rabatt er ikke akkurat et røverkjøp nei, men innlegget mitt var mer sarkasme enn reklame. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

He-he, virker som du er glad i Coop hvertfall :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Billigst er den på engelsk. Ca 170 kr (innbundet). Kommer på amazon.co.uk 12 september (kan forhåndsbestilles). Enda billigere blir den engelske paperbacken (tipper den kommer før jul til i nærheten av 70 kr). Som engelsk e-bok blir den nok billigere enn 70 kr.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det får bli for de som har veldig hastverk å kjøpe så dyr bok da :-)
For meg haster det overhodet ikke. Har sluttet å lese Nesbø (hvertfall inntil videre). Da jeg hadde lest de første bøkene av serien, for en del år siden, så synes jeg det begynte å gå i samme sporene. Jeg gikk lei. Så får andre glede seg :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er det ingen som kaster terningen til venstre?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Haha! Det tok litt tid før jeg tok poenget. Rettet nå :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30