Ja, du, den der har jeg lurt på jeg også.... Det at jeg har lest Stryk meg over håret står hele tiden øverst inne på oversikten over min egen aktivitet også, ble oppmerksom på det for en stund siden. Men så ble det glemt igjen etterpå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Når jeg har gått inn på oppdateringer fra bokelskere jeg følger så har det stått i evigheter at du har lest den boken øverst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg slettet den helt fra bokhyllene mine nå, det er jo irriterende for meg (og andre, sikkert) at det skal være en slik "hang-up" på den hele tiden. Så håper den forsvinner helt nå fra oppdateringene. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet at det tidligere var slik at hvis du satte bare årstallet når ei bok var lest, og ikke fullstendig dato, så ble den "hengende igjen". Kan det være årsaken, tro? Hvis det står bare årstall, kan du jo prøve å sette inn hele datoen og se om det endrer seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg bruker alltid å legge inn fullstendige datoer, men dobbeltsjekket nå. Den har dato, ja. Snedig..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg regnet jo med at du ikke bruker månedsvis på en bok :D Siden det er sånn hos deg også, så er det sikkert et glitch ett eller annet sted.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagNora KjærstadAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J Thorsson