Jeg har lest Irvings I en og samme person,som jeg ga en sekser og Sansoms Skygge over London som fikk en femmer, så dette var to ''høydare'' i mai for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Irving har av en eller annen grunn ikke fristet, men nå har jeg skaffet med en rekke av bøkene hans. Er det greit å begynne med Garps bok.eller enke for et år, Owen meany, last night in twisted river..

Samsoms Shardlake har jeg gjemt/spart på, har fire pr idag, "Sansoms Skygge over London" hvar visst ingenting med Shardlake å gjøre, men fikk gode poeng av deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mange som har blandede følelser for Irving. Jeg har fulgt han fra første bok, som vel var Garps bok. Falt for han da. Men en del av de senere bøkene er etter min mening litt mer blandet. Hvis du har lyst til å starte,ville jeg kanskje anbefalt Garps bok først. Skal jeg rangere hans bøker etter min smak, så er de beste En bønn for Owen Meany,Enke for et år,Garps bok og den siste som er I en og samme person. Når det gjelder Sansom,liker jeg nok best Shardlake-bøkene men synes Skygge over London var veldig bra.( så den fikk elendig kritikk i vg i går,forresten).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid NygaardBerit RGeir SundetDressmyshelfMarianne MBente NogvaPiippokattaHarald AndersenAnne LønøyKirsten LundLars MæhlumHilde H HelsethTralteMargrethe  HaugenKjell F TislevollHarald KElisabeth SveeOleBård StøreDagfinn JakobsenTove Obrestad WøienDemeterLinda Therese BjerkanFrode Øglænd  MalminMarianne  SkageCathrine PedersenTor-Arne JensenGro Anita MyrvangTrude JensenDaffy EnglundToneHilde Merete GjessingFrisk NordvestTine SundalGrete AastorpSynnøve H HoelKaramasov11John LarsenMorten BolstadIngeborg G