Nå som jeg har blitt ganske godt kjent med funksjonene her inne på bokelskere.no, holder jeg på å rette opp litt av det jeg har gjort/skrevet før.

En av tingene er når jeg er den første som har startet en diskusjon om en bok, så skriver jeg litt om innholdet i boka, og ikke bare "denne var god" :)

Det jeg lurer på er: Er det best å ha et lite sammendrag av boka på starten av en diskusjonstråd, eller vil vi bare ha det stående under omtale av boka?

Jeg sier som Ole Brum: ja takk begge deler.

Hva mener dere?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg vil helst ha meninger og så lite innhold som mulig - eller ihvertfall at de som skriver referater og innholdssummeringer skjuler det bak - spoilerflagget. Ser at flere har begynt å gjøre det - GOOD :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg sier også ja takk begge deler, så lenge ikke viktige hendinger i boken blir avslørt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg for min del leser bare hva folk mener om en bok. Men det er jo ikke noe problem om folk ønsker å skrive litt om innholdet også så lenge hva de mener og bokens innhold er godt adskilt. Da hopper jeg glatt ned til det de mener om boka :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

SolTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJHilde H HelsethIngeborg GsiljehusmorBeathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik Falla