Det jeg elsket er veldig mye bedre enn Sommeren uten menn, synes nå jeg. Synes sistnevte var litt kjedelig, men det var overhodet ikke Det jeg elsket. Den kommer jeg til å lese igjen om en del år, tipper jeg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Godt å høre, krira, jeg har spart på den og gleder meg til å lese den :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kan du (forhåpentligvis). Det jeg elsket og The Blindfold (husker ikke norsk tittel) er det beste hun har skrevet, synes jeg :-)

Det er også en del interessant å finne i The History of My Nerves, men det er en annen type bok (ikke roman) som inkluderer og bearbeider fagstoff som lettest forståes om man har referansepunkter innen hjerneforskning, psykologi og filosofi.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAnne Berit GrønbechNinaaRmaNdA BaisLisbeth Kingsrud KvistenGeir SundetBjørg L.Sigrid NygaardBerit RDressmyshelfMarianne MBente NogvaPiippokattaHarald AndersenAnne LønøyLars MæhlumHilde H HelsethTralteMargrethe  HaugenKjell F TislevollHarald KElisabeth SveeOleBård StøreDagfinn JakobsenTove Obrestad WøienDemeterLinda Therese BjerkanFrode Øglænd  MalminMarianne  SkageCathrine PedersenTor-Arne JensenGro Anita MyrvangTrude JensenDaffy EnglundToneHilde Merete GjessingFrisk NordvestTine SundalGrete Aastorp