Oppdaget i dag at jeg plutselig har fått en reduksjon på 70 stjerner og lurer på hva som er årsaken. Stjerneantallet i min egen profil (øverst på siden) stemmer nå ikke overens med det antallet du får hvis du søker på min side. Underlig. Flere som har opplevd det samme?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Denne feilen er nå fikset. Det ene av disse tallene tok ikke med stjerner man hadde fått av brukere som har deaktivert kontoen sin, men nå gjør begge tallene det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Supert. Nå er stjernestatusen lik begge steder.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er det samme hos meg, Brit, og det har vært slik lenge. Antallet øverst på siden og antallet i profilen stemmer ikke. Hos meg er det ca. 400 stjerner i forskjell, men jeg kan ikke se pr idag at jeg har mistet noen. Jeg tror det har en naturlig forklaring, mener det oppsto når vi ikke lenger mistet stjerner selv om folk slettet profilen sin. Husker det var diskusjoner rundt, og André forklarte at det var vanskelig å få synkronisert de. Det er de stjernene som står øverst på siden som teller, ikke de du finner inne på profilen din.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for svar,Grete. Tror du har rett i din forklaring her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det kan være at noen har slettet sin profil. Når du får nye stjerner så tror jeg det vil rette seg opp. (Gir deg en stjerne så får vi se).

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spør AN!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har det samme her. Men ikke så voldsomt mange som dere da. 17 stykker i forskjell her. Måtte jo sjekke etter jeg så debatten her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja så sannelig - 103 stjerner i forskjell. Ikke lagt merke til dette før du gjorde oppmerksom på det. Jeg mener at med den siste omleggingen skulle vi beholde stjernene selv om noen slettet profilen sin.

Det er jo bare en lek, men litt artig lell. (Som trøst får du en av meg, Brit :-))

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Selv om jeg har mottatt nye stjerner i dag er det fortsatt en differanse på 70 stjerner. Enig i at det ikke betyr all verden, men som du sier "moro lell"

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har ikke merket noe enda. hehe vi har barnet i oss enda - takk og lov - selv om det bare er en "lek".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan det hende at noen som har gitt deg 70 stjerner har slettet profilen sin?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror A. Nesse skrev her inne tidligere, at om noen sletter profilen sin, blir stjernene de har gitt stående.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Aha, det har gått meg hus forbi.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tror også han sa at når man får nye stjerner så retter det seg opp!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne M