Jeg kan ihvertfall kommentere hvorfor jeg ikke likte den - det ble for mye vissvass og dilldall.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg er helt enig, har lest den i mellomtiden og likte den ikke spesielt godt. Nå håper jeg på at "Det jeg elsket" som jeg har i bokhylla skal rette opp skuffelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det jeg elsket er veldig mye bedre enn Sommeren uten menn, synes nå jeg. Synes sistnevte var litt kjedelig, men det var overhodet ikke Det jeg elsket. Den kommer jeg til å lese igjen om en del år, tipper jeg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Godt å høre, krira, jeg har spart på den og gleder meg til å lese den :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kan du (forhåpentligvis). Det jeg elsket og The Blindfold (husker ikke norsk tittel) er det beste hun har skrevet, synes jeg :-)

Det er også en del interessant å finne i The History of My Nerves, men det er en annen type bok (ikke roman) som inkluderer og bearbeider fagstoff som lettest forståes om man har referansepunkter innen hjerneforskning, psykologi og filosofi.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kanskje jeg også må sette "Det jeg elsket" på "skal lese"-listen min da? Det hadde vært interessant å vite om Siri Hustvedt har mere i seg enn dette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det vil den gjøre. Det lover jeg. Ga opp "Sommeren uten menn" ganske så fort, mens jeg leste "Det jeg elsket" i et jafs en ettermiddag i godstolen. Det er sorg og savn nok til et helt orkester, selv om det vel er det jeg tror man kaller et kammerspill. Plutselig satt jeg der og gråt. Nå husker jeg hvor virkelige de er.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg håper du har rett :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

aRmaNdA BaisLisbeth Kingsrud KvistenGeir SundetBjørg L.Sigrid NygaardBerit RDressmyshelfMarianne MBente NogvaPiippokattaHarald AndersenAnne LønøyKirsten LundLars MæhlumHilde H HelsethTralteMargrethe  HaugenKjell F TislevollHarald KElisabeth SveeOleBård StøreDagfinn JakobsenTove Obrestad WøienDemeterLinda Therese BjerkanFrode Øglænd  MalminMarianne  SkageCathrine PedersenTor-Arne JensenGro Anita MyrvangTrude JensenDaffy EnglundToneHilde Merete GjessingFrisk NordvestTine SundalGrete AastorpSynnøve H HoelKaramasov11