Når man - som jeg - i stor grad baserer seg på å skaffe bøker via biblioteksystemet, hender det av og til at litt vel mange bestillinger ramler inn på likt. En slik situasjon er jeg i akkurat nå. Jeg tenker at jeg først går løs på Døden er et kjærtegn av Arve Moen, en bok som Dagbladets krimekspert Fredrik Wanderup har kalt "Norsk krims skulte perle".

Jeg har også skaffet meg Gutten som ble Hellig Olav. Den oppfatter jeg at er bygget opp etter "Forrest Gump-prinsippet", ved at Olav dumper opp i mange spesielle episoder. Jeg tenker at jeg også kommer til å lese den på samme måten - plukke de morsomte enkeltbitene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har det også sånn for tiden, har 54 biblioteksbøker siden jeg fikk forklart hvordan jeg bruker bestillings systemet for Norgeskort, visste at det eksisterte men ikke hvordan det virket. Hadde jo sett bestillingsknappen når jeg søkte på hele Østfold, men ikke tenkt nærmere på det.

Men 6 av dem er tegneserie bøker (5 stk Nemi og en om 91 stomperud) og 9 lettleste barnebøker. Var innom igår for å hente 3 stk Nemi og lånte samtidig Heresy av S J Parris siden jeg hadde fått Prophecy og Sacrilege i posten denne uka. Var heldig de hadde boka i Sarp, fant kun et eksemplar til av den i Norge (Stavanger) og Prophecy, toern kun i Bergen. Tilbød dem bok 2 og tre i Sarp, men de hadde kun et utlån av Heresy før jeg lånte den så vi får se hva jeg gjør med dem, betalte kun kr 95 for begge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard Holvik