Siste boka om Sookie
Hvis vi skal tro det vi hører. Det føles som en siste bok, så jeg er redd for at det er sant. Harris runder av en del løse tråder og staker ut en del retninger for personene vi blitt kjent med.

Jeg likte ikke helt at hun i små avsnitter gikk vekk fra å fortelle fra Sookies synsvinkel. Jeg mener også at det ikke var nødvendig da det var meget enkelt å skjønne hvem i det tidligere personalregisteret hun fortalte som. Men det gikk nå greit.

Jeg var meget fornøyd med utviklingen i Sookies kjærlighetsliv. Dette har jeg ventet på lenge...

Alt i alt så likte jeg boka. Det må legges til at jeg liker Sookies univers godt, så jeg kunne godt tenkt meg mange flere bøker.

Hvis du liker lydbøker anbefaler jeg å ta en lytt på den engelske versjonen lest av Johanna Parker, hun leser meget god.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Dessverre så er det den aller siste boka. Hun sa ganske tidlig at det bare ble disse 13 bøkene. Jeg også var fornøyd med kjærlighetslivet. Det jeg ikke var fornøyd med var at jeg følte boka var en av de beste på flere år hele veien. Det var action, drama, kjærlighet og alt den skulle inneholde, og plutselig virket det som hun tenkte at oi, nå må jeg runde av og vips så er boka ferdig kort oppsummert på noen få sider. Synes hun burde tatt seg bedre tid til slutten og heller skrive den bittelitt lenger for å få en ordentlig slutt på en såpass lang serie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har jo alltids denne da om du vil lese mer...After Dead

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

DemeterBerit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine Pedersen