Som alltid da jeg skal selge bøker synes jeg det er utrolig vanskelig å sette pris, fordi de som regel betyr mye mer for meg enn hva de har av verdi.
Etter å ha ryddet masse sitter jeg nå her med 15 bøker av John Giæver i denne serien og lurer på om noen kan gi meg en pekepinn på hvilken pris jeg bør legge meg på hvis jeg ender med å selge de?
Har hverken hørt om bøkene eller forfatteren tidligere, men det virker jo som om jeg burde gjort det etter å ha lest litt om han på nettet nå.
De er innbundet med smussomslag og pent behandlet. Fremstår som nye.
Noen tips?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Det kan være greit å søke litt på antikvariat.net og se hvordan antikvariatene priser bøkene. Jeg søkte på Giæver og ser at den boka du linker til, "De lystige koner i Mårsund", stort sett er priset til mellom 100 og 200 kr.

Utover det har jeg ingen forslag. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takker! Skal gjøre et grundigere søk og se hva jeg finner :)
Det var jo i så fall en god nyhet hvis det går ann å få det for de!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble visste veldig passiv og kort-tenkt da det er bøker av en forfatter jeg ikke kjenner til engang ;)
Tenkte det var lett å spørre her i fall dette var bøker som var kjent for noen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg gir bare bort bøkene til loppemarked - der får de noen kroner til en god sak :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sant!
Jeg prøver å selge unna for å da igjen bruke de pengene jeg får inn på nye bøker.. Da har jeg lettere for å styre meg og er mer kresen på hva jeg kjøper. Har et nyttårsforsett ang det med innkjøp av bøker osv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Smart det.... :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kan ikke gi deg et konkret svar på ditt spørsmål, men her er mine tanker omkring salg av bøker.

Det er, som i all varehandel, tilbud og etterspørsel som bestemmer prisen.
Jeg skal ikke ta motet fra deg eller andre, men saken er at det finnes en urolig mengde brukte bøker til salgs. Selv er jeg fast kunde i en bruktbutikk der jeg kjøper en svær bærepose for hundre kroner, og er dermed nede på en bokpris på ca. 5 kroner. Dette er gode og interessante bøker, klassikere og moderne, og mange er rett og slett ulest. Finner jeg derimot en bok som jeg virkelig ønsker meg, og som er vanskelig å få tak i, betaler jeg gjerne en stiv pris.
Et annet spørsmål å vurdere, er om bøkene du vil selge, er lette å få tak i. Er de trykket i store opplag, går prisen uvegelig ned. Sjeldne godbiter er naturlig nok dyrere. Av erfaring vet jeg at selv interessante og innholdsrike boksamlinger kan være vanskelig å få solgt.

Du har en serie (det kan være en fordel) bøker som ser artige ut. "Den rette" kjøperen kan kanskje gi deg en god pris, men jeg tror ikke du skal ha høye forventninger til hva du kan få for disse bøkene. Ta en titt på finn.no og se hva liknende bøker går for der.
Beklager at jeg ikke kan hjelpe deg mer :-)

Lykke til uansett med et eventuelt salg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takker for svar!
Jeg er veldig klar over at jeg neppe får mye for de nettopp av de grunner du nevner. Tenkte at det at det er en serie med pent behandla bøker kunne trekke litt opp, men har ingen formening om hva jeg bør legge de ut for. Vil selvfølgelig selge alle eller ingen.
Finn.no burde jo vært en selvfølge at jeg sjekket, men det har jeg ikke tenkt på.... Takk igjen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg i det; en pent brukt serie kan trekke opp! Finner du en nordlending(?) som elsker Giæver, skal du se at du kan få et par hundrelapper. Vil gjerne høre hvordan dette går.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe ;)
Den er grei!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi LBjørg L.Ann EkerhovdKirsten LundHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H Hoel