Hva synes dere; blir serien bedre eller dårligere jo fler bøker som kommer?

Og har dere en favoritt? I så fall; hvilken og hvorfor?

Hvordan er bonusbøkene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Det er en av mine absolutte favoritt bøker. Syntes serien blir bedre og bedre, da jeg syntes bok nummer 1 og 2 er ganske kjedelige. Liker hvordan de nå begynner å bygge opp bøkene, samtidig som jeg syntes det er ok at bokserien slutter om 2 bøker - hvis det går sånn som det står overalt. Det kommer flere og flere interessante karakterer inn, og jeg føler at det er de siste bøkene (fra 6-7) hvor det virkelig har startet. Digger sarkasmen og skildringene i bøkene.

Bonusbøkene er også absolutt verdt å lese. Har bare lest Dragens Ed. Man skjønner bedre hvordan og hvorfor karakterene oppfører seg sånn som de gjør og hva som ligger bak enhver handling. Liker du serien, så burde du absolutt lese de!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men hvor i serien hører Dragens Ed til?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Serien ble ikke bedre og bedre mener jeg. Jeg leste vel til bok nummer 5 nesten og avbrøt der etter. Følte historien ikke var sammenhengende mer og spennende. Mine favoritter er 1 og 2 fordi de er ganske spennende, gripende og avhengighetsskapende.

Bonunsbøkene kjenner jeg ikke til engang.

Håper dette var litt hjelpende. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Husker jeg likte serien i starten, men etter hvert tok historien helt av, så jeg ga opp.? Så nei, jeg synes definitivt ikke at serien blir bedre jo flere bøker som kommer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt enig, ja. Jeg leser serien for andre gang, de første bøkene (1+2?) synes jeg er greie. Men etter det bir bøkene bedre...Helt til den 7vende. Første gang jeg leste serien avbrøt jeg der fordi jeg synes den var kjedelig. Men har ikke lest den for andre gang, så jeg får se hva jeg synes da...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror det var på nummer åtte at jeg gav opp. Den skuffet såpass mye at jeg ikke har orket å lese videre enda. En del av meg har lyst til å lese videre for å se om serien kanskje blir bedre, men en annen del av meg er svært skeptisk...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var hektet for 3- 4 år siden, men så ble antall bøker unødvendig, og historiene mangelfulle og dratte, så jeg gav opp. Er litt forbi den type bøker, jeg leste meg mett, og nå er det kun klassikere jeg orker å lese!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete Gjessing