Den der isen skal jeg sannelig prøve! Går det greit med Splenda som søtstoff, tror du? Bruker du peanøtter naturell/uten salt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Splenda går helt sikkert greit, det er bare for søtsmaken så her tror jeg alt kan brukes. Kan også bruke flytende søtning som honning eller brun rissirup. Er usikker på om vanlig sukker kanskje blir litt knasende, men det har jeg ikke brukt på flere år så det er jeg ikke sikker på.

Siden jeg ikke passer spesielt på saltinnhold bruker jeg gjerne peanøtter med salt, synes salt og søtt fungerer utrolig godt sammen. Men her kan du også bruke det du har eller liker. Det er valgfritt om du ønsker å ha det i selve isen eller bruke det som topping, jeg bytter gjerne på litt.

Dette er egentlig en is som sjelden blir feil, det viktigste er å ikke bruke for mye væske. Ettersom du lar prosessoren gå så smelter bananen sammen, har du brukt for mye væske så blir den litt løs. Det beste er å vente med væsken til den har gått litt for så å tilsette 1 ts. Når alt har blandet seg så ser du om du ønsker den løsere og kan tilsette mer væske da.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

alpakkaIreneleserAvaSynnøve H HoelLinda NyrudMarit HåverstadKarin BergHarald KJulie StensethLene AndresenPer LundKirsten LundPiippokattaelmeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVariosalillianerNikkaAnne Berit GrønbechBookiacG Lingar hTatiana WesserlingSolveigHilde Merete GjessingMads Leonard HolvikStein KippersundGodemineSolTorill RevheimHeidi LDaffy EnglundMarianne MEvaTone HEivind  VaksvikLyriaFriskusenFrode TangenStig T