Jeg fortsetter med de jeg begynte på forrige helg da jeg har mye igjen av de.
En helt annen historie av Håkan Nesser. Denne liker jeg veldig godt, spennende!! Men har en følelse av at jeg har lest noe veldig likt, eller kanskje sett en film av denne tidligere? Noen som vet om det er laget film av denne? Men spenningen er der så lenge jeg ikke kan si noe om hvordan det ender ;) Hadde jo vært morsomt hvis det ikke ender som jeg tenker det skal!
Skal også lese mer i Særlig sensitiv - la sårbarheten bli din styrke. Denne begynte jeg bare så vidt på forrige helg, men har stor tro på den! Har lest litt om temaet før med stor interesse! :)
Ellers fikk jeg Med zen i lomma i posten i dag, som jeg har byttet til meg her inne. Den er jeg veldig spent på, så blir nok så jeg leser litt i den også!
Har også lånt endel filmer på biblioteket, så denne helga blir det nok mange timer med bøker og filmer!
Helligdagene betyr ikke noe særlig for meg, men setter pris på en skikkelig langhelg med tid til å gjøre det jeg har lyst til :)

Ønsker alle en fin langhelg!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

"En helt annen historie" er ikke filmatisert, men jeg satt med akkurat den samme følelsen som deg da jeg leste den. Kanskje noe av den samme settingen er brukt før. Hadde en følelse av at det var noe jeg hadde sett på film, ikke lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Okei, jeg klarte heller ikke finne den på film da jeg leita. Men blir jo nysgjerrig på hvor jeg har dette fra ;)
Spesielt at vi begge har samme følelsen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ringer ikke noen andre bjeller hos meg, enn at noe i boka virket kjent.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Karen PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdKirsten LundHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg RistvedtVariosaCecilie69