Merkes sterkt at det er skrevet av en amerikansk mann....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Fordi?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja, sånn rent bortsett fra at forfatteren har et amerikansk mannsnavn, og handlingen foregår i New York, slik at nasjonalitet og kjønn i dette tilfellet er innlysende, kan jeg vel komme på en rekke andre land som kunne ha fostret en forfatter med et tilsvarende kvinnesyn.
Det er vel på det rene at maskulin aggresivitet har en høyere status i USA enn i Norge. Det er også på det rene at USA har mer makt i verden enn det Norge har. Jeg ville vel allikevel heller kritisert forfatteren for å ha endimensjonale karakterer, heller enn å kritisere han for hans nasjonalitet og kultur, en kritikk jeg leser mellom linjene hos deg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TPiippokattaFrode Øglænd  MalminJohn LarsenTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenKirsten LundRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn Christin