Og korleis har det gått??
Innrømmer at eg sneik meg ut i siste felleslesing av Nattens brød...Det vart litt hektisk ei stund med lesing til lesesirklar, så derfor. Men likte svært godt dei eg deltok i!
Tilgodelappen hos Nordli vart brukt til Mammut, der eg fekk i hus nokre gode bøker. Er svært glad for dei, har framleis litt å gle meg til.

Biblioteket har vore flittig brukt, meir enn vanleg, ca 30% av bøkene i år er derifrå. Framgang!
Men....når eg finn gode bøker (bokskattar) til nesten gibortpris greier eg ikkje å passere. Nokre bokpakkar har det blitt,ja...dessverre, eller kanskje heller eg kan sei heldigvis?

  • og gode meiningsutvekslingar har eg vore med på, og ser fram til fleire. Gode diskusjonar er eit pluss i kvardagen!
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg er foreløpig ganske fornøyd. I forhold til å lese 100 bøker ligger jeg litt dårlig an, jeg har vel såvidt passert 20, men satser på at det blir lest flere bøker i sommerferien. Listen med bøker som skal leses har blitt kortere. Jeg har ikke kjøpt en eneste bok som har blitt ligget ulest, nye bøker har blitt lest rimelig fort etter anskaffelse. Flere av bøkene jeg har lest har i større eller mindre gead inneholdt elementer av norsk historie. Dessverre har det foreløpig ikke blitt lest noen norske klassikere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det kan vel ikke kalles ett nyttårsforsett for min del, men jeg skal også prøve å holde bokinnkjøp til ett minimum.
I tillegg skal jeg bli flinkere til å legge inn en kommentar på bøkene jeg leser, det har jeg vært altfor dårlig til den siste tiden.
Det siste og viktigste er at jeg virkelig skal nyte og sette pris på at jeg har mulighet til å lese bøker.

-Tja, Åssen har det gått med bokinnkjøp? Jeg har fortsatt ett stort forbedringspotensiale og kunne vært veldig mye flinkere, men jeg er ikke veldig misfornøyd heller. Jeg tenker mer etter om jeg virkelig ønsker å bruke tid på en bok eller om jeg har mest lyst på den fordi den er billig.
-På kommentarene går det litt i perioder, men jeg har bedret meg der og.
-Å nyte og sette pris på bøkene har jeg vært flink til, både i de periodene jeg har hatt mulighet til å lese og de periodene jeg har måttet legge de bort en stund.

Alt i alt er jeg ganske fornøyd, men jeg ser at jeg godt kan bedre meg ennå litt mer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her går det ganske greit!
Har kutta ned på antall uleste bøker i hylla ganske bra, og ikke impulshandla bøker. Har ikke blitt så få som jeg tenkte (selvfølgelig), men ikke brukt så mye penger på bøker så langt! Skal bli interessant å se hvor mange det har blitt og hvor mye penger jeg har brukt på bøker da året er omme!
Har også blitt mye flinkere til å bruke biblioteket igjen :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Heidi LBjørg L.Ann EkerhovdKirsten LundHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H Hoel