....på hvordan kan markere en bok som "ønsker"? Forresten, det skulle vært en tråd eller forum her for å poste enkle spørsmål , føles litt "unødvendig" å starte en tråd pga av dette....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Du må legge den inn i samlingen din, så kan du velge "ønsker" under lesestatus :)
Kan vi ikke bruke denne tråden som sånn spørre-tråd da? Syns det er et passende navn på den!

Jeg lurer på om det finnes en raskere måte å bytte rekkefølgen på bokhyllene mine, her inne, enn å bruke pilene opp og ned?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En annen ting jeg ser, er at under "Alle" har jeg 32 bøker, men når jeg legger sammen bøkene i alle bokhyllene blir det 31?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan det være at du har en bok som du har lagt til i samlingen din, men ikke merket med status som -har lest, -skal lese eller lignende?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og DET hadde du helt rett i!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takker for svar! :) Ja, det var jo faktisk en god idè! Håper du får svar på spørsmålet ditt da!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Karen PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdKirsten LundHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg RistvedtVariosaCecilie69