[ Slettet av bruker ]

Viser 4 svar.

Paganinikontrakten var den fyrste Kepler-boka eg las, og eg synest ikkje at eg gjekk glipp av noko sjølv om eg ikkje hadde lest Hypnotisøren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lest Hypnotisøren og Paganinikontrakten. Det går helt fint å lese den ene uten å måtte lese den andre. Men det er vel som vanlig etterforskerens liv som det spinnes videre på i bok nr. 2.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Man ikke. Jeg hører den på lydbok nå, og den første orket jeg ikke høre ferdig pga. de slitsomme ekteskapsprobemene. Jeg skjønner jo at det er ting som har skjedd i den første boka som jeg ikke vet så mye om, men det virker da ikke som det har så stor betydning for å få med seg historien i denne. Selvfølgelig har jeg ikke fått med meg alt av hovedpersonenes tidligere bakgrunn, men det viktigste man trenger, blir da nevnt i denne boka slik at man ikke føler at man direkte mangler noe - det er i hvert fall mitt inntrykk hittill.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er absolutt å anbefale, siden bøkene henger sammen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røil