En veldig kjent problemstilling for min del da jeg helst skulle lest mange, mange bøker nå med en gang!! Hehe..
Da jeg var yngre og det ikke sto i mellom så mange bøker brukte jeg ofte en tilfeldig metode for å velge elle melle, peke i blinde og lignende. Nå har jeg veldig mange uleste bøker (ei hylle med 100+ bøker på soverommet å velge i mellom), så hvis det ikke er en spesiell jeg har tenkt på å lese en stund velger jeg ofte sjanger eller tema først. Da er det ofte lettere å finne "den" boka som føles rett nå.
Omtaler, terningkast osv her inne kan også gjøre at jeg plukker frem ei bok jeg ellers ikke hadde tenkt på.
Å gå inn på min egen bokhylle her på siden på "skal lese" hjelper meg også ofte. Da kommer jeg ofte på bøker jeg ellers ikke hadde tenkt på, og som viser seg å være akkurat det jeg har lyst å lese nå!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Kjenner meg igjen i det meste du skriver her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, ironien er vel at jeg etter å ha skrevet dette sitter jeg her med to helt forskjellige bøker og vet ikke hvilken jeg vil begynne på ;) ...og begynner dermed på en tredje for å gi meg selv litt mer tid til å bestemme meg ;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Også her kjenner jeg meg godt igjen. Bare med den forskjell at jeg har sittet med TRE ulike bøker, og ikke visst hvilken jeg skulle starte med. Og dermed har jeg begynt på den fjerde.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, den store forskjellen er vel at jeg holder på med max to bøker samtidig! Jeg får mye mer ut av bøkene på den måten...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikte