Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Boka er funnet! Og den viste seg å faktisk være en hel triologi om Baragains Hemmelighet, som er skrevet av Anne-Berit Aspås. Den første boka heter Fjellåndens Rike, den andre boka heter Pahiskas folk, og den tredje boka heter Isajunels tapte stamme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette høres spennende ut, hvis noen finner den kunne jeg også ha lyst til å lese den!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå har jeg funnet boka! All info om tittel og forfatter har jeg skrevet som svar til meg selv på diskusjonen Jeg har glemt ei bok..., hvis du er interessert i å lese den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble minnet om Den lille hvite hesten (The Little White Horse) av Elizabeth Goudge, men det stemte liksom ikke helt. Der er det en foreldreløs jente, Maria Merriweather, som blir sendt til en slektning - en slags fantasyroman.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var ikke den som var boka, men nå har jeg funnet boka med litt hjelp fra kjentfolk. The Little White Horse virker spennende, så jeg setter den opp på leselista mi. Tusen takk for tipset!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik Vale