Digitalbok.no er en norsk, ren e-bokhandel. Ellers selger de fleste bokhandlere på nett e-bøker i tillegg til papirbøker. Norli, Ark, Tanum og Bokkilden er de jeg kommer på i farta som har e-bøker. Mange har egne lesebrett og egne apper.

Saxo.dk er en stor, dansk bokhandel. Det har vært en del snakk om dem fordi de danker ut konkurrentene. Utsalget deres er i Luxembourg, så de selger med 3% mva og ikke 25% som er vanlig i Danmark (om jeg husker riktig).

Ellers vet du kanskje at mange norske bøker er tilgjengelig gratis på Bokhylla?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Adlibris.com, Libris.no og Cdon.no + Bokklubben.no, Haugenbok.no selger både bøker og e-bøker

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Apropo ebøker som selges på bokklubben.no. Jeg ser til min overraskelse at de har sluttet å selge e-bok versjoner til mange bøker som før kunne kjøpes i e-format der, blant annet serien "en sang av ild og is". Er det noen som vet hvorfor? Jeg føler at både norske forlag og forhandlere nedprioriterer e-bøker. Et eksempel er skrivefeil. Man skulle tro at skrivefeil er noe som lett kan rettes opp og oppdateres i e-bok format. Dette er ikke tilfellet. For hvert opplag av papirbøker som sendes ut til salg blir det smått og sikkert rettet på skrivefeilene, men dette gjelder altså ikke for e-bøker. Jeg kjøpte den første boka av en sang av ild og is like før påsken. Boka hadde allerede vært ute til salg i 2 år. Likevel hadde ingen brydd seg med å rette opp i skrivefeilene som det finnes et hav av i e-utgaven. For ikke å snakke om den pinlige trykkfeilen "bok 2" når det i realiteten er "bok 1".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selv sitter jeg på gjerde enn så lenge. Av det jeg sjekket om forlag til den nevnte serien så er ikke Bokklubben forlag for de e-bøkene. Sjekket videre Adlibris.com, Digitalbok.no, Cdon.no de selger heller ikke norske e-bøker av George R.R. Martin. Ta i kontakt med forlaget og spør

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Både Norli, Bokliden og Libris selger fortsatt det. Jeg kjøpte de tre første e-bøkene i serien på bokklubben.no og har sett at de har den fjerde boka der også før de plutselig fjernet alt forrige uke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jepp, det stemmer. :)

Det dukker i blant opp norske bøker hos Project Gutenberg (et nettsted med public domain-bøker). Sult av Hamsun er for eksempel der. Det samme gjelder Jenny av Undset. Helt sikkert flere om man leter litt. Disse kan du laste ned i det formatet som passer deg, gratis og lovlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanHarald KEgil StangelandDemeterStig TMads Leonard HolvikRisRosOgKlagingTatiana WesserlingMarteGro-Anita RoenKirsten LundKarin  JensenTor-Arne JensenReidun SvensliPiippokattaLene AndresenIngunn SIvar SandTanteMamieKikkan HaugenGodemineFindusJulie StensethMorten MüllerSiljeDolly DuckNicolai Alexander StyveBjørg L.GroVannflaskeTine SundalEllen E. MartolVibekeLabbelineAnneWangmgeTine VictoriaIngunnJNinaStian Axdal