Jeg tenker at du lærer lite eller ingenting av å få et ferdigtygd svar av noen her inne. Det finnes mye informasjon om dette, selv om det sikkert kan virke litt overveldende. Når jeg ikke forstår det som står i en tekst, så skriver jeg det gjerne ned for hånd. På den måten må du jobbe med teksten, og det blir både lettere å lese den og lettere å forstå den.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nedskriving av tekst for hånd er en metode jeg har gode erfaringer med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette svaret virker litt absurd...

Hun leser en tekst. Hun forstår den ikke. Hun spør om noen kan forklare - det vil si skrive en tekst her inne. Hvordan kan det være feil å lese en ny tekst om samme tema? Hvorfor er det mindre lærerikt?

En annen ting er at det er litt rart å avvise folk som ber om hjelp ved å si at de ikke lærer noe av å få hjelp! Hvis noen kommer med fulle hender og ber deg åpne en dør, sier du at det vil være mer lærerikt for dem å finne ut hvordan de kan åpne den selv....?

Synes det skal være lov å spørre om hva man vil, og hvis man ikke har lyst til å hjelpe, trenger man jo egentlig ikke å kommentere. Det framstår som avvisende, og jeg hadde nok blitt litt lei meg over å få sånne svar....ville følt meg ganske dum, som om man insinuerte at jeg var lat fordi jeg ba om hjelp... Ikke noe hyggelig.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundJørgen NHarald KOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodamaBjørg L.WencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Karen PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristinaBjørg Marit TinholtGunillaEli Hagelund