Tenkte i utgangspunktet på brev per post. Facebook bruker jeg bare til å holde kontakt med de jeg allerede kjenner. Hva er Ravelry? Det hørtes interessant ut!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

I utgangspunktet er det et amerikansk nettside for strikkegale + alt som har med tråd å gjøre ++ (alt hva du gjør det til). Bruker også stedet for å sjekke ut engelske strikkebøker - viser som oftest modeller som står i bøker som er i handelen. Masse gratisoppskrifter. Garantert (nesten) at noen vil hjelpe deg med hva det måtte være du har på hjertet. Til og med engelske/tyske osv grupper hvis du trenger hjelp til oversettelse. Kan også brukes til å brevveksling. Ja verden er blitt mindre, hehe. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

0bs! viser noen modeller i norske bøker også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanHarald KEgil StangelandDemeterStig TMads Leonard HolvikRisRosOgKlagingTatiana WesserlingMarteGro-Anita RoenKirsten LundKarin  JensenTor-Arne JensenReidun SvensliPiippokattaLene AndresenIngunn SIvar SandTanteMamieKikkan HaugenGodemineFindusJulie StensethMorten MüllerSiljeDolly DuckNicolai Alexander StyveBjørg L.GroVannflaskeTine SundalEllen E. MartolVibekeLabbelineAnneWangmgeTine VictoriaIngunnJNinaStian Axdal