Hvis det ikke er lov å diskutere ripping o.l. her, beklager jeg at jeg har gjort noe ulovlig. Men jeg er helt sikker på at jeg har lov til å rippe lydbøker fra biblioteket til eget bruk. Jeg kan selvsagt ikke rippe og kopiere og dele til andre, men også e-bøker som jeg låner på biblioteket kan deles på inntil seks forskjellige "dippetutter" som telefon, nettbrett osv, - så lenge det er til eget bruk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

[ Slettet av bruker ]

Så fint å høre :) Jeg har alltid trodd at det ikke var lov!
Men grensene blir jo litt mer flytende akkurat med biblioteket i fht de man eier selv da. Hva er forskjellen om jeg låner og ripper ei lydbok inn på mobilen og så sender den videre til ei venninne, i fht om hu går å låner den samme boka og ripper den inn selv?
Jeg vet at det ikke er lov, men syns det er litt firkanta. Noe helt annet ville det jo vært å rippe og feks selge de til andre! Men da andre like gjerne kan gå på biblioteket og låne/rippe de selv?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikte