Eller for et nytt system hvor f.eks. bokhandlerne selv har mulighet for å printe ut bøker i en fei - i pocket eller heftet versjon som kan bestilles. Jeg kommer aldri til å ville lese en ebok, nei huff, bøker skal være bøker!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Korvidt ein ynskjer å lese papirbøker eller ebøker er nok eit personleg val for dei fleste, basert på vane og tradisjon, og då går det gjerne i papirboka sin favør. Eg vil tru det er noko av det same som får folk til framleis å kjøpe musikk på vinyl; det er på eit vis noko mindre framandgjerande ved det. Når det er sagt så er jo absolutt ebøker det fornuftige valet, både med tanke på ressursbruk, distribusjon og tilgjengelegheit, men trykkeria skal jo også ha noko å drive med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har hatt skikkelig lyst på en slik: http://www.ondemandbooks.com/hardware.htm i bokhandelen jeg jobber, men tror det kan være vanskelig å overbevise kjeden om å investere. Hadde vært kult å ha tilgang til millioner av bøker på et par minutter.

Det skal riktignok sies at print-on-demand-bøker ser litt rare ut. Man får ikke like pene trykk på omslagene som man er vant til og formatet blir litt annerledes enn hva man er vant til. Ville tatt en stund å venne seg til det for forbrukerne tror jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å, bare det investeres i er jeg sikker på at bedre maskiner kan fåes til. Utvikling skjer jo (heldigvis). :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jeg helt enig i! Enten må det være lydbøker, eller det må være en skikkelig bok! Jeg har liksom litt vanskelig for å se for meg et brett på hodeputa ... Og der jeg kanskje virkelig kunne tenkt meg et lesebrett - på stranda i syden - ville jeg jo ikke turt å bade fordi jeg ville fryktet at brettet ville bli stjålet bare jeg snudde meg ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid Blytt TøsdalVannflaskeKaren PatriciaKirsten LundIngvild SBjørg L.Silje HvalstadHanne Kvernmo RyeStine AskeHarald KSolveigReidun SvensliAnne Berit GrønbechMonica CarlsenmgeBeathe SolbergLars MæhlumLinnEgil StangelandSigrid NygaardPrunellaDolly DuckToveKarin  JensenBertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG L