Denne boka har en av de beste titlene noensinne, noe som er litt synd fordi boka ikke helt klarer å leve opp til tittelen.

Handlingen er lagt til Nashville og fokus er Shelby, som har forlatt sin ubrukelige ektemann for å gjøre karriere i byen som låtskriver. Ta en eksmann som ikek forstår begrepet "Det er slutt!", legg til minst tre sjalusidramaer, en skurk uten noenting å miste, en kodnapping, en gammel stjerne som har bodd i skjul i 30 år, mange Smith & Wessons og kjøkkenkniver og to engler, en god og en slem som har hver sin mening om hvordan historien bør slutte og du har en ganske underholdende historie. Jeg kan komme på verre måter å tilbringe en søndag ettermiddag enn i selskap med denne boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Demeteringar hKjell F TislevollTherese HolmKirsten LundJohn LarsenAvaDolly DuckEli HagelundJarmo LarsenHarald KTorill RevheimNinaGunillaTore OlsenTove Obrestad WøienEster SReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangHanne MidtsundHeidi L