Ble tidligere idag ferdig med serien Sarpsborg som forsvant, og bestemte meg for å lese litt videre på Under seil mot det ukjente. Bd. 1 - øyer i havødet : Færøyene og Island. Har også lyst til å lese litt krim, så jeg skal lese videre i The Bloody North - Infamous Ulster Murder Cases, i tillegg boka Mystikkens verden - mystiske steder som forfaller til uka.

Har funnet ut at det er mere interessant på TV i helgene enn ellers i uka, derfor blir jeg aldri ferdig med de bøkene jeg tror da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

For meg er det faktisk omvendt, men nå kan jeg godt innrømme at jeg ser mye serier, både gode og dårlige :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg så flere serier selv tidligere, men har mer og mer gått over til å kjøpe mine favoritter på DVD så jeg kan se dem når jeg vill og flere episoder i slengen, har over 2000 dvd filmer/serier å se, så av og til når jeg er lei av å lese ser jeg på en film eller en tv-serie, den siste måneden gikk det i Mythbusters og katastrofe film. Denne måneden blir det mere katastrofe film og Law & Order SVU, er kommet til ca midt i sesong 5 på dvd, men ser også på tv. De seriene jeg ser vanligest på tv nå er L&O SVU, alle 3 CSI og av og til Bones.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorEllen E. MartolAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalIngeborg GReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly Duck