Hehe, jeg kjenner meg godt igjen. Jeg hadde litt av et arbeid med å registere alle bøkene mine etter at jeg meldte meg inn her på bokelskere.no. I ettertid er jeg veldig glad for at jeg tok meg tid til den jobben, det er jo så enkelt å greit når man har full oversikt over bøkene sine her inne. Nå blir ny bøker registrert inn så fort jeg får de i hus.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Langtidsprosjektet med å registrere bøkene mine klarner faktisk tankene og bevisstheten rundt det jeg har lest en smule. Det er ikke dumt. Registeringen og katalogiseringen fører til at jeg ser sammenhenger og snapper opp ideer jeg kanskje ellers ikke ville ha øynet. Det får være motivasjon til å fortsette det trøttsomme arbeidet med å reigstrere :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så bra! :)
Takk, nå minnet du meg på et innlegg jeg har tenkt å skrive her inne, men som jeg helt har glemt av ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bare hyggelig, Grethe :-) Jeg håper for øvrig at denne tråden gir mot til flere enn meg ang registrering og katalogisering. Det er noe med den der oversikten :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikte