Ingen store leseopplevelser i april. Har slitt meg gjennom The Children's book av AS Byatt, som ble for detaljert og lite fengende. Var på nippet til å avbryte mange ganger, men den tok seg noe opp mot slutten. Prøvde meg på enne, da bøker av henne kommer opp på anbefalinger for meg. Stemte altså ikke denne gang, men jeg har oppdaga andre gode bøker og forfattere i den funksjonen.

Har også lest Kjersti A Skomsvold si debutbok. Den var jo tynn og mye lettere å komme i gjennom, men jeg likte den ikke så godt som de fleste andre her inne. Godt skrevet, men temaet var for trist og hovedpersonen for tafatt.

Har nå kjøpt inn noe lettere stoff til mai!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg kjøpte Besettelse av AS Byatt og hadde store forventninger. De ble ikke innfridd for å si det sånn. Frister ikke å kjøpe flere bøker av henne. Leste litt i Skomvolds debutbok for en stund siden, men den appellerte ikke til meg den heller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AliceInsaneHarald KKirsten LundToveReadninggirl30LailaHegeAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenHeidisveinCathrine PedersenINA TORNESPiippokattaEster SVibekeStig TJakob SæthreGunillaIngunn SAnne Berit GrønbechNinaaRmaNdA BaisLisbeth Kingsrud KvistenGeir SundetBjørg L.Sigrid NygaardBerit RDressmyshelfMarianne MBente NogvaHarald AndersenAnne LønøyLars MæhlumHilde H HelsethTralteMargrethe  HaugenKjell F TislevollElisabeth SveeOleBård Støre