Da har du noe og glede deg til. Kepler var en stooor overraskelse. Hypnotisøren er kanskje den "minst" spennende. Se frem til Paganinikontrakten og Ildvitnet. Utrolig spennede bøker. nesten så man må porsjonere ut kapitlene så den varer litt... Jeg har ikke lest Sandmannen enda, men gleder meg. Tror den skal få vente til somemrferien.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Det er godt å høre. Enkelte krimforfattere har begynt å kjede meg i det siste, så jeg håper Kepler vil overraske meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har du lest australske Peter Temple eller amerikanske Karen Rose og Karin Slaughter (et utmerket navn for en krimforfatter). Jeg synes alle disse tre leverer veldig bra:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, jeg har ikke lest noen av de forfatterne. "Stillheten etterpå" av Karin Slaughter mener jeg at jeg kjøpte på loppemarded i fjor, tror den står i kjelleren. Har du lest den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det har jeg og anbefaler både den og de øvrige bøkene hennes. Jeg kom over henne på en tur i London for noen år siden - og leste på kort tid alt hun hadde utgitt frem til da. Og leser nå i takt med nye utgivelser. Har du ikke lest noe av henne har du noe å glede deg til:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AliceInsaneHarald KKirsten LundToveReadninggirl30LailaHegeAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenHeidisveinCathrine PedersenINA TORNESPiippokattaEster SVibekeStig TJakob SæthreGunillaIngunn SAnne Berit GrønbechNinaaRmaNdA BaisLisbeth Kingsrud KvistenGeir SundetBjørg L.Sigrid NygaardBerit RDressmyshelfMarianne MBente NogvaHarald AndersenAnne LønøyLars MæhlumHilde H HelsethTralteMargrethe  HaugenKjell F TislevollElisabeth SveeOleBård Støre