Den beste boka jeg leste i april, er uten tvil The Man Who Loved Children av Christina Stead. Det er en ellevill roman om en på alle måter dysfunksjonell familie.
Jeg har tidligere bare lest en av romanene hennes, En kopp te og en prat, da den kom ut i Gyldendals Vita-serie, men det blir garantert flere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Christina Stead er ny for meg, så jeg googlet henne og boken. Australsk forfatter, boken kom ut i 1940 og som du antyder er den løselig basert på hennes egen barndom. Ser at TIME har den oppført på listen over 100 beste engelskspråklige bøker i perioden 1923 til 2005.
Jeg er så glad for at tråden her bidrar til at jeg utvider horisonten min når det gjelder forfattere og bøker jeg aldri har hørt om før. Takk til dere alle.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AliceInsaneHarald KKirsten LundToveReadninggirl30LailaHegeAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenHeidisveinCathrine PedersenINA TORNESPiippokattaEster SVibekeStig TJakob SæthreGunillaIngunn SAnne Berit GrønbechNinaaRmaNdA BaisLisbeth Kingsrud KvistenGeir SundetBjørg L.Sigrid NygaardBerit RDressmyshelfMarianne MBente NogvaHarald AndersenAnne LønøyLars MæhlumHilde H HelsethTralteMargrethe  HaugenKjell F TislevollElisabeth SveeOleBård Støre