Dit elven fører oss ble anbefalt her inne for en liten stund siden. Har du kjennskap til den? Jeg kjøpte den, men har ikke lest den ennå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Boka er en perle! Noe av det fineste jeg har lest om ekte kjærlighet. Kan anbefale den på det varmeste. En av mine favorittbøker! Svarer ikke på Grethet87 sine vegne, men kunne bare ikke dy meg siden du spurte!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, den har jeg ikke hørt om. Takk!
Har flere bøker med tema sorg som jeg har lyst å lese, så denne blir også notert!
Ellers har jeg blant andre: Verdens ende,Den beste sommeren, Ro uten årer, Faen ta skjebnen og Gjennom natten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tips. Jeg skal legge meg de på minne til jeg føler at jeg har overskudd nok. Tråden finner jeg uansett igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig!
Der syns jeg det er helt supert med listene her inne, slik at man kan lage lister for forskjellige temaer og plukke fra de utfra hva slags bok man ønsker å lese ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig og nå kan man nesten lage så mange lister man vil uten å behøve å publisere de. Det er ikke alt jeg føler for å vise frem. Før gikk ikke det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jepp! Kjempe kjekt :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenLars Johann MiljeIngeborgChristofferHilde Merete GjessingTor Arne DahlIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiEster STor