Jeg bruker biblioteket av og til, men nå har jeg samlet opp så mange uleste bøker at jeg styrer litt unna.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Har det på akkurat samme måte, så jeg har begynt å bruke biblioteket til lydbøker og filmer! Da får jeg med meg noen nye bøker og bøker jeg har lyst å lese som jeg benytter med av i situasjoner der jeg ikke kan sitte med boka, som da jeg kjører, går eller gjør husarbeid. Lydbøkene har forresten ofte mye kortere ventetid også.
Da får jeg gleden av enda flere bøker :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg sliter litt med lydbøker. Tankene vandrer så fort sine egne veier, og så må jeg begynne å spole tilbake. For mye av det, så spolerer jeg gleden ved boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjenner godt til den problemstillingen, derfor var jeg også veldig skeptisk til lydbøker! Jeg startet med novellesamlinger, for å slippe å konsentrere meg så lenge av gangen, og fortsatte med en psykologisk triller fordi jeg syns det er så spennende.
Syns det er en god måte å øve konsentrasjonen og tankestopp på! Litt som mindfulness ;) Bli oppmerksom på tankene, men flytte fokuset tilbake til lydboka... he-he! Hvis jeg ligger å hører lydbok, slappe heeeelt av i kroppen og gi lydboka alt fokus :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du er inne på noe der. Jeg har kanskje gitt opp litt for lett. En av fordelene med lydbøker kom jeg på nå, er at den stenger alle andre irriterende lyder ute, så jeg burde nok gi den flere sjanser, finne noe lett eller spennende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jepp! :) Der er biblioteket veldig kjekt, så kan du teste ut mye forskjellig og se om du finner noe som funker for deg.
Masse lykke til :) Gi gjerne et pip om hvordan det går!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikte