Han var vel der i forbindelse med at boken skulle gis ut i Skandinavia, sikkert på svensk men det mener jeg å ha fått med meg at du mestrer bra. Absolutt en bok verdt å lese, han skriver veldig bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg tror jeg tør å ta sjansen på den engelske utgaven. Takk for at minnet meg på den boken, tenkte på det da jeg så på Skavlan, men så var det den teflonhjernen da :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Den teflonhjernen er ikke så lett å forholde seg til hele tiden :-) Morsomt å høre at du har kommet inn i engelskflyten igjen og.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er nødt til å skrive opp ting, ellers forsvinner det like fort ut som det kommer inn. Leste en del engelske romaner for mange, mange år siden, så det er vel snakk om en oppfriskning. Føler heller ikke at jeg må forstå absolutt alle ordene, sammenhengen er nok

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det kjenner jeg igjen. Hadde jeg hatt behov for å forstå absolutt alle ordene så måtte jeg nok kuttet ut å lese, både på engelsk og norsk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

AliceInsaneHarald KKirsten LundToveReadninggirl30LailaHegeAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenHeidisveinCathrine PedersenINA TORNESPiippokattaEster SVibekeStig TJakob SæthreGunillaIngunn SAnne Berit GrønbechNinaaRmaNdA BaisLisbeth Kingsrud KvistenGeir SundetBjørg L.Sigrid NygaardBerit RDressmyshelfMarianne MBente NogvaHarald AndersenAnne LønøyLars MæhlumHilde H HelsethTralteMargrethe  HaugenKjell F TislevollElisabeth SveeOleBård Støre