Jeg har nok ingen trøst, for jeg syntes det var utrolig moro å registrere alle bøkene mine. Finner du ikke de utgavene du har i kassene dine her inne, kan det være et tips å søke på ISBN-nummer, men det vet du sikkert :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ha-ha, gretemor - en viss galgenhumor i å lese at du synes det var utrolig moro å registere bøkene dine. Jeg biter tenna sammen og vier kvelden til fortsatt registrering. Er jeg heldig blir jeg ferdig til sommerferien.... :-/ Og jeg har lovt meg selv at ingen bok kommer inn i huset uten umiddelbar registrering heretter. Vi snakker om at jeg sitter på mange år med uregistrerte bøker (svelg).

Samtidig tvinger jeg med selv til opprydding og systematisering i bokhyllene. Det er jo et stort pluss..

Søk på ISBN-nr.: hvorfor tenkte jeg ikke på det?! (det gikk ikke tydelig frem av søkefeltet at du kan gjøre det, så da tenkte jeg vel ikke lenger... - hallo...). Tusen takk, gretemor!! Det hjalp mye. Fremdeles en god del bøker jeg ikke finner via ISBN og må legge inn alt selv eller søke via tittel, forlag osv, men det hjalp likevel! - Takk, takk! :-D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jammen er det ikke gøy å ha så mange bøker og kunne se de her inne, ikke bare rundt omkring i huset. Jeg plasserer ingen nyinnkjøpte bøker i hyllene uten at de er registrert her inne, da blir det fort glemt og jeg mister litt oversikten. Det å legge inn bøkene med tittel, forfatter og hele pakka kan være litt kjedelig, enig i det :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaAliceInsaneHarald KKirsten LundToveReadninggirl30LailaHegeAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenHeidisveinCathrine PedersenINA TORNESEster SVibekeStig TJakob SæthreGunillaIngunn SAnne Berit GrønbechNinaaRmaNdA BaisLisbeth Kingsrud KvistenGeir SundetBjørg L.Sigrid NygaardBerit RDressmyshelfMarianne MBente NogvaHarald AndersenAnne LønøyLars MæhlumHilde H HelsethTralteMargrethe  HaugenKjell F TislevollElisabeth SveeOleBård Støre