Jeg beklager det dersom jeg har tillagt deg meninger du ikke har, men jeg har oppfattet det slik i innleggene dine at du mener de tre store forlagene har et større ansvar enn de små, og at du ikke synes disse forlagene gir ut ”kvalitetslitteratur”.

Som svar på ditt siste spørsmål kan jeg gjenta – til det kjedsommelige – at det etter min mening utgis gode og mindre gode bøker på små så vel som på store forlag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

jeg har oppfattet det slik i innleggene dine at du mener de tre store forlagene har et større ansvar enn de små

Ja, dette kan jeg stå inne for.

og at du ikke synes disse forlagene gir ut ”kvalitetslitteratur”.

Men dette har jeg altså ikke sagt. Jeg finner kvalitetslitteratur både hos store og små forlag, men jeg mener det er for lite og for lite synlig for det allmenne publikum som ikke nødvendigvis leser anmeldelser og bokblogger.

For å avslutte med noe mer hyggelig: Av din boksamling ser jeg at vi nok har et ganske likt syn på "kvalitet", så jeg håper vi kan ha mer fruktbare diskusjoner i fremtiden, da gjerne om innholdet i bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckKirsten LundHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja SolemdalTor-Arne Jenseningar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. Martol